„Nagy újrahasznosítás” pályázat

Ne dobd ki, használd újra!


Az óceánokban 20 magyarországnyi területen úszkál a szemetünk és ez csak töredéke mindannak, amit évről-évre kidobunk. A kidobott szemétben sok-sok értékes anyag van, amit szelektív gyűjtés után újra lehetne hasznosítani. Te szelektíven gyűjtesz?

Mielőtt a szelektív gyűjtőbe viszed a hulladékokat, van még egy lehetőség, amivel kímélheted a környezeted: használd a fantáziád és hasznosítsd Te magad a látszólag felesleges dolgokat!

Készíts játékot, használati tárgyat vagy közlekedési eszközt a következő szelektíven gyűjthető hulladékokból: papír, üveg, fém, műanyag, kombinált italdoboz, és küldd el nekünk a fotóját!
  3 témakörben várjuk az alkotásokról készül képeket:

 

I. téma: használati eszköz


II. téma: játék


 III.téma: közlekedési eszköz

     


A beérkezett pályaművek között előszűrést végzünk, majd az arra érdemes alkotások készítőit meghívjuk a 2012. május 1-jén, Kecskeméten megrendezésre kerülő, „Nagy Újrahasznosítás” elnevezésű, eredményhirdetéssel egybekötött rendezvényünkre, ahol bemutathatják műveiket.

     A fotókat erre az email címre küldjétek el: trendizold@gmail.com 2012. május 15. éjfélig.

 
A beküldött képek közül kategóriánként a két legjobb kerül díjazásra. Az egyik alkotást a zsűri, a másikat a közönség választja ki. A zsűri a Szolidaritás Egyesület és a Humusz Szövetség szakértőiből, valamint  fiatalokból áll. A közönség 2012. február 01. és május 15. között szavazhat a facebook.com/trendizold oldalon. A legtöbb szavazatot kapott film készítői értékes ajándékot kapnak.

Eredményhirdetés és nyereményosztás: 2012. május 1-jén, a  „A Nagy újrahasznosítás” rendezvényen lesz.

Nyeremények:   120.000 Ft-os ajándékcsomag környezettudatos termékekből

Közönség díj: 50.000Ft -os ajándékcsomag környezettudatos termékekből
( like-ok száma alapján:)

 

Pályázás feltételei:

  •    Pályázni az alkotásról készült 2-4 db, jpg formátumú képpel lehet. A kép hosszanti oldala minimum 1024 pixel legyen!
•    Pályázók köre: Észak – és Dél alföldi régióban élő (Jász- Nagykun Szolnok megye, Hajdú-Bihar megye, Szabolcs Szatmár-Bereg megye, Bács-Kiskun megye, Csongrád megye, Békés megye) 14-24 év közötti fiatalok.
•    A pályaműveken kérjük feltüntetni a pályázó/k nevét, életkorát és lakhelyét (város), valamint pályázatonként 1 személy levelezési címét, telefonszámát és/vagy e-mail címét.
•    A nyerteseket, e-mailben, és a megadott címen is értesítjük. A nyeremények kiosztása „A Nagy Újrahasznosítás” rendezvényen vagy amennyiben ott nem lehetséges, akkor postai úton történik.
•    Résztvevő a pályamű benyújtásával hozzájárul, hogy annak tartalmát a Szolidaritás Egyesület nyilvánosságra hozza.
     
   •    A feltöltött képek tartalmáért a Szolidaritás Egyesület nem vállal felelősséget. A résztvevők a pályázati feltételek elfogadásával elismerik, hogy a fotón szereplő személyek hozzájárultak a mű internetes közléséhez.
•    A közerkölcsöt vagy bármely szervezet, vállalkozás érdekeit sértő képek nem vehetnek részt a pályázaton, azok külön értesítés nélkül törlésre kerülnek.
•    A pályázók hozzájárulnak ahhoz, hogy személyes adataikat a Szolidaritás Egyesület  a pályázattal kapcsolatosan kezelje és a programot támogató kezelő szervnek (NFÜ) ellenőrzés esetén bemutassa.
•    A nyerteseket, e-mailben, és a megadott elérhetőségen is értesítjük.
•    A határidő után beérkezett alkotások nem vesznek részt a versenyben.


 

Legfrissebb hírek

 • Nemzetközi Duna-nap

  2012.06.28. 00:12:00 - Tovább

 • Mozdulj, Mama!

  2012.06.27. 23:56:15 - Tovább

 • Összefogás a környezetért

  2012.06.21. 21:03:15 - Tovább

 • 7 tipp a gazdaságos utazáshoz

  2012.06.20. 15:28:49 - Tovább

Trendizöld.hu